Αποστολές & Επιστροφές

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- Όλες οι παραδόσεις διεκπεραιώνονται από την εταιρεία ταχυμεταφορών UPS ή τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία).
- Το κόστος αποστολής έχει ως ακολούθως:

  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα.
  • Δωρεάν αποστολή στην Ευρώπη για αγορές άνω των €170.
  • Δωρεάν αποστολή στον υπόλοιπο κόσμο για αγορές άνω των €2000
  • €25 για αποστολή στην Ευρώπη.
  • €50 για αποστολή στον υπόλοιπο κόσμο.


- Η παράδοση γίνεται από τον μεταφορέα κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) και στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Ο χρόνος παράδοσης είναι 7 - 10 εργάσιμες ημέρες από την έναρξη της παραγγελίας.
- Οι προϋποθέσεις μεταφοράς υπόκειται στους όρους της μεταφορικής εταιρείας και η αποστολή θα πραγματοποιείται βάσει χρονοδιαγράμματος παράδοσης των συνεργάτιδων εταιρειών ταχυμεταφορών.
- Δεν γίνονται δεκτές ταχυδρομικές θυρίδες ως διευθύνσεις.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

- Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση εντός 20 ημερών από την παραλαβή του εμπορεύματος, εφόσον το εμπόρευμα εμφανίσει πραγματικό ελάττωμα το οποίο οφείλει να διαπιστώσει αμέσως με την παραλαβή ή εφόσον το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του. Για το κόστος αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης.
- Χαλιά τα οποία παραγγέλνονται και δεν παραλαμβάνονται επιβαρύνουν τον πελάτη με το κόστος αποστολής και στις δύο κατευθύνσεις συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

- Σε περίπτωση που ένα χαλί είναι ελαττωματικό και πρέπει να επιστραφεί, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το φθηνότερο τρόπο μεταφορικών (συστημένο με απλό ταχυδρομείο). Τα όρια για τα ταχυδρομικά τέλη που θα σας επιστραφούν είναι € 100 για πελάτες εντός ΕΕ και € 150 για όλες τις άλλες χώρες.

- Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή μέσω της ειδικής φόρμας που είναι διαθέσιμη στη σελίδα "Επικοινωνία" προκειμένου να κανονιστεί η επιστροφή του προϊόντος.